KDE 3.3 Question????

KDE Plasma Screenshots

Source (link to git-repo or to original if based on someone elses unmodified work): Add the source-code for this project on opencode.net

0
5 .0
Description:

After compilling kde 3.3 with construct I have those strange "?!" next to the letters an also colouring of some letters in german language.
Compillation of kde-i18n-de went well!
Had the same problem already with the beta version.
If anybody knows a solution, please help me.
Thanks!!!!!!

Matti

15 years ago

This happened to me on an install using konstruct. However, I think it was caused by the fact that it seemed to build against my existing version of QT, rather than the newly compiled version. I never found a solution. I now have kde3.3.0 installed via rpm. To be honest the difference compared to kde3.2.3 isn't significant to be worried about upgrading (imho).

Matt

Report

manor

15 years ago

But bugs.kde.org is your friend :)

For this you have to know that these keys are called 'accelerator keys'

Here is the bug:
http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=88903

Try to change your kde style from keramik to another.If you can't do it via kcontrol, use an editor and change this line in .kde/share/config/widgetStyle=xxxx
you could enter widgetStyle=plastik

I hope this helps you ...

Report

C

Louis

15 years ago

Thank you so much for your help!
It works but,if somebody has the same problem,you have to remove or rename the old .kdetest or whatever is your kde-directory first.
When you log in kde next time you have to change to another style(already with the wizzard!!!!!).
Everthing looks great after you do this trick.
I use plastik now.

I compilled Baghira, but after I changed to it the same strange thing happened.
So I want to figure out a way to use another style or window decoration without having those stupid "????!!!!!"
If anybody else has an idea,it would be great!!!!!

Report

manor

15 years ago

But bugs.kde.org is your friend :)

For this you have to know that these keys are called 'accelerator keys'

Here is the bug:
http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=88903

Try to change your kde style from keramik to another.If you can't do it via kcontrol, use an editor and change this line in .kde/share/config/widgetStyle=xxxx
you could enter widgetStyle=plastik

I hope this helps you ...

Report

12345678910
product-maker Base: 4 x 5.0 Ratings
Be the first to comment
File (click to download) Version Description Downloads Date Filesize DL OCS-Install MD5SUM
*Needs pling-store or ocs-url to install things
Pling
0 Affiliates
Details
license
version
updated Sep 13 2004
added Sep 13 2004
downloads 24h
0
mediaviews 24h 0
pageviews 24h 0