Image 01
profile-image

gribelu

Bogdan Gribincea Iasi, Romania
FreshBooks Plasmoid

Plasma 4 Extensions by pronobis 11 comments

Hi. First of all thanks for this. I was tired of using the web interface.

Any idea why it freezes plasma while it's refreshing the projects? It takes about 2 minutes to refresh too.

I'm on KDE 4.4.1, Kubuntu 9.10 64 bit. - Mar 30 2010
Customizable Weather Plasmoid (CWP)

Plasma 4 Extensions by jaegerschnitzel 1069 comments

Indeed you are right sir!

I did some more tests, and the problem only occurs when CWP is on my 2nd display. Moving the folder view to the 2nd display makes no difference. - Aug 07 2009
Customizable Weather Plasmoid (CWP)

Plasma 4 Extensions by jaegerschnitzel 1069 comments

On Kubuntu 9.04, since I upgraded from:
- KDE 4.2.98 to 4.3 final
and/or from
- Qt 4.5.1 to 4.5.2
and/or from
- CWP 0.9.10 to 0.9.11

whenever I add CWP to my desktop, logout and log back in, Folder View refuses to show any files, and any attempt to browse folders from Plasma fails.
So there is a problem, I just don't know why.
Sorry I can't be of more help but ask away if you need it.

Thanks for the awesome plasmoid though, it's the best. Truly configurable! - Aug 07 2009
Skulpture

Application Styles by skulptor 369 comments

I just compiled 0.1.3.2 on KDE 4.1 final under Kubuntu Hardy and it looks as great as ever. But i noticed that for example scrolling this page in Konqueror is much slower when using Skulpture than it is when i use Oxygen?
I'm using an nvidia card and i noticed this with opengl effects on.

So.. is it just me? - Jul 29 2008
Skulpture

Application Styles by skulptor 369 comments

hmm stupid me..
Thanks skulptor i love this theme :D - Jul 02 2008
Skulpture

Application Styles by skulptor 369 comments

Trying to build on Kubuntu Hardy with KDE 4.1 beta2 i get the following error(s) http://paste.ubuntu.com/24514/ - Jul 02 2008
System Load Viewer

Plasma 4 Extensions by MJD 48 comments

I think it doesn't install at the right path. In Kubuntu 8.04 all of kde4 is installed at /usr/lib/kde4/ not /usr/local/
Did you use "cmake -DCMAKE_INSTALL_PREFIX=/usr/lib/kde4/" while building? - Jun 17 2008