Image 01
profile-image

Makaze

Makaze Izaya
CONKY-colors

Conky by helmuthdu 931 comments

... Never mind, you were right. I should have looked at the path names... I'm sorry. - Apr 17 2012
CONKY-colors

Conky by helmuthdu 931 comments

I did that, but it isn't registering. Running "conky -t '${downspeedf wlan0}'" works (the conky code is good) but this part of the Lua file doesn't output anything but an unchaning ring with a value of 0.

settings = {--NETWORK GRAPH DOWN
value=tonumber(conky_parse("${downspeedf wlan0}")),
value_max=100 ,
x=xp , y=yp ,
graph_radius=22 ,
graph_thickness=5 ,
graph_start_angle=180 ,
graph_unit_angle=2.7 , graph_unit_thickness=2.7 ,
graph_bg_colour=bgc , graph_bg_alpha=bga ,
graph_fg_colour=theme , graph_fg_alpha=fga ,
hand_fg_colour=theme , hand_fg_alpha=0.0 ,
txt_radius=35 ,
txt_weight=1 , txt_size=8.0 ,
txt_fg_colour=fgc , txt_fg_alpha=fga ,
graduation_radius=28 ,
graduation_thickness=0 , graduation_mark_thickness=1 ,
graduation_unit_angle=27 ,
graduation_fg_colour=theme , graduation_fg_alpha=0.3 ,
caption='NET' ,
caption_weight=1 , caption_size=10.0 ,
caption_fg_colour=fgc , caption_fg_alpha=fga ,
};draw_gauge_ring(settings)

settings = {--NETWORK GRAPH UP
value=tonumber(conky_parse("${upspeedf wlan0}")),
value_max=100 ,
x=xp , y=yp ,
graph_radius=17 ,
graph_thickness=5 ,
graph_start_angle=180 ,
graph_unit_angle=2.7 , graph_unit_thickness=2.7 ,
graph_bg_colour=bgc , graph_bg_alpha=bga ,
graph_fg_colour=theme , graph_fg_alpha=fga ,
hand_fg_colour=theme , hand_fg_alpha=0.0 ,
txt_radius=0 ,
txt_weight=1 , txt_size=8.0 ,
txt_fg_colour=fgc , txt_fg_alpha=fga ,
graduation_radius=28 ,
graduation_thickness=0 , graduation_mark_thickness=1 ,
graduation_unit_angle=27 ,
graduation_fg_colour=theme , graduation_fg_alpha=0.3 ,
caption='' ,
caption_weight=1 , caption_size=10.0 ,
caption_fg_colour=fgc , caption_fg_alpha=fga ,
};draw_gauge_ring(settings) - Apr 17 2012
CONKY-colors

Conky by helmuthdu 931 comments

The NET or network ring on the Slim setting is reading zero even though I am using the network while typing this right now. Putting the line ${downspeedf wlan0} in the conkyrc file works, but I am getting nothing from the NET in the Slim script. How do I get it to register network activity? - Apr 13 2012
8.2
9   Apr 17 2012