Image 01
profile-image

nakata

daniel nakata
QComicBook

Graphic Apps by yogin 164 comments

Any chance you could provide your autogen script in the next tarball? It would make building this thing a lot easier. checking for IceConnectionNumber in -lICE... yes checking for Qt... ls: /lib/libqt*: No such file or directory /usr/lib/libqt-mt.la /usr/lib/libqt-mt.so.3 /usr/lib/libqtmcop.a /usr/lib/libqtmcop.so.1 /usr/lib/libqtopiakonnector.so /usr/lib/libqt-mt.prl /usr/lib/libqt-mt.so.3.3 /usr/lib/libqtmcop.la /usr/lib/libqtmcop.so.1.0.0 /usr/lib/libqt-mt.so /usr/lib/libqt-mt.so.3.3.4 /usr/lib/libqtmcop.so /usr/lib/libqtopiakonnector.la ./configure: line 5710: test: =: unary operator expected yes: QT_CXXFLAGS=-I/usr/include/qt3 QT_DIR= QT_LIBS=-l/usr/lib -l -lSM -lICE -L/usr/X11R6/lib -lX11 -lXext -lXmu -lXt -lXi QT_UIC=/usr/bin/uic QT_MOC=/usr/bin/moc checking correct functioning of Qt installation... cat: bnv_qt_test.c: No such file or directory failure configure: error: Failed to find matching components of a complete Qt installation. Try using more options, see ./configure --help. root@strawberry:~/qcomicbook-0.2.6 # - Jan 06 2006
Moodin (Engine) + Themes (for Kubuntu)

Bootsplash Various by eode 3 comments

I've recompiled and repackaged moodin for amd64, and have put the .deb package here:

http://24.70.198.77/ksplash-engine-moodin_0.4.2_amd64.deb

This is very temporary, as it's indeed chillin' on my cable modem.

Anyway, hope it saves some people time.

By the way, I strongly suggest you check it for viruses and/or backdoors before installing it. Seriously, use your heads people. - Dec 17 2005
SFLphone

Various KDE Stuff by cyrilleberaud 13 comments

I forgot to mention, this is on Ubuntu Hoary, on AMD64.

It doesn't run on valgrind for amd64, which it could be valgrind's fault.

Thanks! - Sep 23 2005
SFLphone

Various KDE Stuff by cyrilleberaud 13 comments

i had to build most of the required libraries by hand and install them one-by-one, and all seemed to go alright, but it's crashing out instead of opening the audio port?

what i mean is, all goes fine until i connect, and i think then it attempts to begin capturing audio (or streaming it) which produces a segfault.

i think it may have to do with my using libraries which are 'too recent'?

ccrtp-1.3.4
commoncpp2-1.3.19
libeXosip2-1.9.1-pre16
libosip2-2.2.1
sflphone-0.4.1-pre1
portaudio snapshot (V19) (from the website)

which seem to be newer than the 'requirements':

Common C++2 1.3.6
ccRTP 1.3.0
libosip2 2.2.0
libeXosip2-1.9.1-pre15
PortAudio_v19

looks very sexy, besides the unusable crashes! - Sep 23 2005
KWin+XComp for Debian (Sid)

Various KDE 1.-4. Improvements by nakata 8 comments

I dunno, I'm using xorg and xcompmgr w/shadows + transparency, and it's pretty stable, it only crashes under one circumstance on my system (the kwin control panel thinger) - Dec 10 2004
KWin+XComp for Debian (Sid)

Various KDE 1.-4. Improvements by nakata 8 comments

no prob :) it's been sitting on my hd for a few days, i figured i'd share the wealth. - Dec 07 2004