Image 01
profile-image

stuartquimby

Stuart Quimby Barrytown, United States of America
LilyKDE

Audio Apps by wbsoft 51 comments

Hi

Thanks for working on this, it looks great! I love lilypond, and have been using kate as my main editor for awhile, so your app seems perfect.

I've gotten as far as installing cmake (kubuntu 7.10 in a kde4 session). When trying to configure pate (the only missing dependency), i get:
"configure: Cannot find the Kate plugin directory at the specified prefix (searched for /usr/share/apps/kate/plugins). Pate must be installed in the same prefix as KDE applications"

which i have no idea how to deal with. Any clues you could offer?


Stuart - Feb 14 2008
LilyKDE

Audio Apps by wbsoft 51 comments

Hi

Thanks for working on this, it looks great! I love lilypond, and have been using kate as my main editor for awhile, so your app seems perfect.

I've gotten as far as installing cmake (kubuntu 7.10 in a kde4 session). When trying to configure pate (the only missing dependency), i get:
"configure: Cannot find the Kate plugin directory at the specified prefix (searched for /usr/share/apps/kate/plugins). Pate must be installed in the same prefix as KDE applications"

which i have no idea how to deal with. Any clues you could offer?


Stuart - Feb 14 2008
OpenOffice.org1.1 toolbar icon themes

Various KDE 1.-4. Styles by kol 130 comments

trying to install on a gentoo box running ooo 1.1.3 and totally striking out. I've read and re-read the README config.tcl and genbar.tcl and configured them both any possible way that makes even remote sense to me. Script always runs without complaint, but unerringly the results are a bunch of black featureless icons in OO. I see the comment about background colors and have set "set bg "#f1f1f1"" in config.tcl. I've spent a couple of hours on this already, what am I missing? - Nov 17 2004